Mensen met ervaring

Werken bij Defensie

Denk jij wel eens na over verandering van functie, werkgever of zelfs branche? Spreekt het werk van Defensie je aan, maar denk je dat alleen schoolverlaters daarvoor geschikt zijn? Dan vergis je je. Bij Defensie stellen we jouw kennis en ervaring zeer op prijs.

Wat kun je met jouw achtergrond?

Defensie is een enorm brede organisatie en een zeer veelzijdige werkgever. Eentje die ervaren medewerkers op waarde weet te schatten, of ze die ervaring nu in 'spijkerbroek' of in 'groene overall' hebben opgedaan. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring hebben we diverse uitdagende functies voor je. Zowel bij de Marine, Landmacht, Luchtmacht als Marechaussee.

Wil je liever een deeltijd baan als militair? Bekijk dan de pagina over Reservist worden bij Defensie. Maar wellicht heb je met jouw HBO of WO opleiding wel de juiste papieren om in jouw vakgebied specialist te worden bij Defensie. Ben je militair geweest en zou je best terug willen? Check dan de pagina over 'Herintreden bij Defensie':

Ga naar Reservisten Ga naar Specialisten Ga naar Herintreders

Werken als burger bij Defensie

Naast de vele duizenden militairen die Defensie jaarlijks zoekt, is Defensie ook op zoek naar burgermedewerkers in zeer uiteenlopende functies. Denk aan beleidsmedewerkers, juristen, ICT'ers en technici, maar bijvoorbeeld ook milieuspecialisten en mensen in de gezondheidszorg. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? 

Bekijk onze burgervacatures