Landmacht militair neemt waar in Afghanistan.

Infodag Landmacht

0

De Koninklijke Landmacht organiseert op de Johannes Postkazerne in Havelte op 30 oktober 2018 voor verschillende onderdelen een informatiedag. Ben jij geïnteresseerd in een van de volgende onderdelen? Ga dan hieronder naar de infodag van je keuze en meld je aan!

(PS Zit je nog op school, maar wil je er wel graag bij zijn? Geen probleem. Via je decaan kun je meestal wel toestemming krijgen om een Informatiedag van Defensie te bezoeken. Wees er wel snel bij, want vol is vol!)

Infodag Genie (Bouw)

Infodag Genie (Bouw)

Sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de Informatiedag Genie echt iets voor jou!

MELD JE HIER AAN!

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenners voeren verkennings- en bewakingstaken uit om informatie te verzamelen over de capaciteiten, intenties en activiteiten van (vijandige) individuen en organisaties. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan de Informatiedag Cavalerie Verkenning.

MELD JE HIER AAN!

Infanterie

Infanterie

Is werken in een kantoor iets te saai voor je en staat samenwerken bij jou hoog in het vaandel? Dan mag je de Infodag Infanterie niet missen!

MELD JE HIER AAN!

Technische Dienst (TD)

Technische Dienst (TD)

Hebben (elektro-) technische systemen geen geheimen voor je en lijkt het militaire leven je wel iets? Kom dan naar de Infodag Technische Dienst.

MELD JE HIER AAN! 

Communicatie/ICT (Verbindingen)

Communicatie/ICT (Verbindingen)

De Verbindingsdienst zorgt voor alle communicatieapparatuur en verbindingen binnen de Landmacht. Vind je niet alleen het gebruik van geavanceerde communicatiemiddelen interessant, maar wil je het ook in de lucht houden, kom dan naar de Informatiedag Communicatie/ICT (Verbindingen).

MELD JE HIER AAN! 

Geneeskundige Dienst (GNK)

Geneeskundige Dienst (GNK)

Waar onze militairen ook actief zijn, ze moeten kunnen rekenen op de beste medische zorg. Heb jij de drive om deel uit te maken van de Militaire Geneeskundige Dienst? Schrijf je dan in voor de Infodag GNK.

MELD JE HIER AAN!

0 reacties

Laat als eerste een reactie achter.

Wil je ook reageren?

Meld je aan Inloggen

Is vliegen Iets voor jou? Word vlieger bij defensie.

Vlieger worden bij Defensie

Maak kennis met techniek bij Defensie.

Techniek bij Defensie

Populaire artikelen:

De stappen van… Jurrit Visser, Officier Technische Dienst bij de Marine

Lees artikel
Jurrit Visser