landmacht

Do 1 nov: Open Dag Landmacht

1

De Koninklijke Landmacht organiseert op de Generaal-Majoor De Ruyter van Steveninck Kazerne in Oirschot (bij Eindhoven) op 1 november 2018 voor verschillende onderdelen een informatiedag. Ben jij geïnteresseerd in een van de volgende onderdelen? Ga dan hieronder naar de infodag van je keuze en meld je aan!

(PS Zit je nog op school, maar wil je er wel graag bij zijn? Geen probleem. Via je decaan krijg je meestal wel toestemming om een Informatiedag van Defensie te bezoeken. Regel dat! Wees er wel snel bij, want vol is vol!)

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenners voeren verkennings- en bewakingstaken uit om informatie te verzamelen over de capaciteiten, intenties en activiteiten van (vijandige) individuen en organisaties. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan de Informatiedag Cavalerie Verkenning.

MELD JE HIER AAN!

Communicatie/ICT (Verbindingen)

Communicatie/ICT (Verbindingen)

De Verbindingsdienst zorgt voor alle communicatieapparatuur en verbindingen binnen de Landmacht. Vind je niet alleen het gebruik van geavanceerde communicatiemiddelen interessant, maar wil je het ook in de lucht houden, kom dan naar de Informatiedag Communicatie/ICT (Verbindingen).

MELD JE HIER AAN!

Genie (Bouw)

Genie (Bouw)

Sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de Informatiedag Genie echt iets voor jou!

MELD JE HIER AAN!

Infanterie

Infanterie

Is werken in een kantoor iets te saai voor je en staat samenwerken bij jou hoog in het vaandel? Dan mag je de Infodag Infanterie niet missen!

MELD JE HIER AAN!

1 reactie

EH
Elena

1 jaar geleden

Super

Reageer

Wil je ook reageren?

Meld je aan Inloggen

Is vliegen Iets voor jou? Word vlieger bij defensie.

Vlieger worden bij Defensie

Maak kennis met techniek bij Defensie.

Techniek bij Defensie

Populaire artikelen:

Infodag Landmacht

Lees artikel
Landmacht militair neemt waar in Afghanistan.