Luchtmobiel

27 november Open dag Landmacht

0

Disndag 27 november organiseert de Koninklijke Landmacht op de Johannes Post Kazerne in Darp (Havelte) over verschillende onderdelen een informatiedag. Ben jij geïnteresseerd in een van de volgende onderdelen? Ga dan hieronder naar de infodag van je keuze en meld je aan!

(PS. Zit je nog op school, maar wil je er wel graag bij zijn? Geen probleem. Via je decaan krijg je meestal wel toestemming om een Informatiedag van Defensie te bezoeken. Regel dat! Wees er wel snel bij, want vol is vol!)

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenners voeren verkennings- en bewakingstaken uit om informatie te verzamelen over de capaciteiten, intenties en activiteiten van (vijandige) individuen en organisaties. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan de Informatiedag Cavalerie Verkenning.

MELD JE HIER AAN!

Infanterie

Infanterie

Is werken in een kantoor iets te saai voor je en staat samenwerken bij jou hoog in het vaandel? Dan mag je de Infodag Infanterie niet missen!

MELD JE HIER AAN!

Genie (Bouw)

Genie (Bouw)

Sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de Informatiedag Genie echt iets voor jou!

MELD JE HIER AAN!

Technische Dienst (TD)

Technische Dienst (TD)

Beschik je over 2 rechterhanden en hou je van een afwisselende werkomgeving? Dan zou ik me maar aanmelden voor de Infodag Technische Dienst!

MELD JE HIER AAN! 

Communicatie/ICT (Verbindingen)

Communicatie/ICT (Verbindingen)

De Verbindingsdienst zorgt voor alle communicatieapparatuur en verbindingen binnen de Landmacht. Vind je niet alleen het gebruik van geavanceerde communicatiemiddelen interessant, maar wil je het ook in de lucht houden, kom dan naar de Informatiedag Communicatie/ICT (Verbindingen).

MELD JE HIER AAN!

Geneeskundige Dienst (GNK)

Geneeskundige Dienst (GNK)

Binnen Defensie willen we elke medewerker de beste medische zorg bieden. Daarom beschikken we over een uitgebreide Geneeskundige Dienst. Heb jij het in je om deel uit te maken van een team van geneeskundigen? Kon dan naar de Infodag.

MELD JE HIER AAN!

0 reacties

Laat als eerste een reactie achter.

Wil je ook reageren?

Meld je aan Inloggen

Is vliegen Iets voor jou? Word vlieger bij defensie.

Vlieger worden bij Defensie

Maak kennis met techniek bij Defensie.

Techniek bij Defensie

Populaire artikelen:

Do 1 nov: Open Dag Landmacht

Lees artikel
landmacht