landmacht

10 jan 2019: Infodag Landmacht

0

Donderdag 10 januari 2019 organiseert de Koninklijke Landmacht op de Generaal-majoor De Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot (bij Eindhoven) over verschillende onderdelen een informatiedag. Ben jij geïnteresseerd in een van de volgende onderdelen? Ga dan hieronder naar de infodag van je keuze en meld je aan!

(PS. Zit je nog op school, maar wil je er wel graag bij zijn? Geen probleem. Via je decaan krijg je meestal wel toestemming om een Informatiedag van Defensie te bezoeken. Regel dat! Wees er wel snel bij, want vol is vol!)

Genie (Bouw)

Genie (Bouw)

Sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de Informatiedag Genie echt iets voor jou!

MELD JE HIER AAN!

Infanterie

Infanterie

Is werken in een kantoor iets te saai voor je en staat samenwerken bij jou hoog in het vaandel? Dan mag je de Infodag Infanterie niet missen!

MELD JE HIER AAN!

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenning

Cavalerie Verkenners voeren verkennings- en bewakingstaken uit om informatie te verzamelen over de capaciteiten, intenties en activiteiten van (vijandige) individuen en organisaties. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan de Informatiedag Cavalerie Verkenning.

MELD JE HIER AAN!

Communicatie/ICT (Verbindingen)

Communicatie/ICT (Verbindingen)

De Verbindingsdienst zorgt voor alle communicatieapparatuur en verbindingen binnen de Landmacht. Vind je niet alleen het gebruik van geavanceerde communicatiemiddelen interessant, maar wil je het ook in de lucht houden, kom dan naar de Informatiedag Communicatie/ICT (Verbindingen).

MELD JE HIER AAN!

Logistiek, Bevoorrading en Transport

Logistiek, Bevoorrading en Transport

Personeel, voedsel, munitie en brandstof zijn nodig voor de instandhouding van de gevechtskracht van de Landmacht. Heb jij het in je om, waar ook ter wereld, deze kostbare lading af te leveren?

MELD JE HIER AAN!

Techniek

Techniek

Ben je niet bang voor vieze handen en ben je geïnteresseerd in techniek? Zorg dan dat je aanwezig bent bij de infodag Techniek!

MELD JE HIER AAN!

Luchtverdediging (Landmacht en Luchtmacht)

Luchtverdediging (Landmacht en Luchtmacht)

Op zoek naar een uitdagende militaire baan in regio Limburg/Noordoost Brabant? Het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) is een samenwerkingsverband van Landmacht en Luchtmacht. Tijdens de infodag maak je kennis met het modernste materieel. Wil je erbij zijn?

MELD JE HIER AAN! 

0 reacties

Laat als eerste een reactie achter.

Wil je ook reageren?

Meld je aan Inloggen

Is vliegen Iets voor jou? Word vlieger bij defensie.

Vlieger worden bij Defensie

Maak kennis met techniek bij Defensie.

Techniek bij Defensie

Populaire artikelen:

De stappen van…wachtmeester Simeon

Lees artikel
Simeon