Aan de slag bij de Luchtmacht

Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied bijdragen aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland? In veel verschillende soorten niet-militaire functies zetten deze burgers zich dagelijks in om de Koninklijke Luchtmacht gereed te maken en te houden voor inzet over de hele wereld.

Wat je bij de Koninklijke Luchtmacht precies gaat doen is afhankelijk van je opleiding en ervaring en waar jouw persoonlijke interesse naar uit gaat. Omdat we voor MBO- en HBO-opgeleid personeel verschillende mogelijkheden hebben komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

warehouse woensdrecht

Waar ga je werken?

Het grootste aantal niet-militaire functies bij de Koninklijke Luchtmacht vind je bij het Logistiek Centrum Woensdrecht. Het personeel van de luchtmacht moet kunnen vertrouwen op goed materieel. Daarom werken er dagelijks meer dan 1.100 vakmensen op vliegbasis Woensdrecht aan het materiaal van de luchtmacht en andere defensieonderdelen. Met passie, ambitie en innovatie als belangrijkste gereedschap.

Het Logistiek Centrum Woensdrecht is verantwoordelijk voor het onderhoud en de beschikbaarheid van het materieel voor de luchtmacht. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van een F-16 motor of het onderhouden van een gevechtshelikopter en bijbehorende software. We werken aan hightech apparatuur. Dat vraagt om vakspecialisten in bijvoorbeeld luchtvaarttechniek, elektronica en wapensystemen. Maar ook op niet-technisch gebied hebben we gemotiveerde mensen nodig om onze taak te kunnen uitvoeren. Samen met elkaar strijden we voor het zelfde doel, namelijk vrede en veiligheid.

Wat bieden we?

Naast een goed salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bieden we je (onder voorwaarden) betaald ouderschapsverlof (maximaal 75% van je salaris), een vergoeding voor woon-werkverkeer, uitgebreide studiemogelijkheden en een extra verlofregeling voor ouderen. Lees hier meer over je arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je iets wat veel andere werkgevers niet kunnen: de kans om indirect bij te dragen aan vrede en veiligheid wereldwijd.

Wie zoeken we?

Heb je een MBO- of HBO-opleiding binnen de Techniek (electronica, electrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, avionica, luchtvaarttechniek etc), (Technische) Bedrijfskunde, Logistiek of Inkoop/Verwerving, dan komen wij graag met jou in contact. We zoeken mensen met ervaring, maar voor starters zijn er ook mogelijkheden. Belangrijk is dat je goed kunt samenwerken met collega’s.

Heb jij interesse in een mooie functie op MBO- of HBO-niveau bij de Koninklijke Luchtmacht? Mail dan je CV naar burgerbijdeluchtmacht@mindef.nl en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!